New year - Old me

New year – Old me

År 2018 blev det år hvor jeg starter min blog, igen….

Dette sker af flere grunde, og jeg glæder mig til at dele ud af min verden og håber i har lyst til at følge mig.

Jeg har før skrevet indlæg sammen med min bedste veninde Amalie Brohus, samt gæste blogget på forskellige blogs.

Nu har jeg valgt at starte min eget site, fordi jeg vil bruge dette sted til at kunne skrive mine tanker, ideer og inspiration ned, og fordi jeg gerne vil have muligheden for at kunne uddybe mine opslag på Instagram. Jeg ELSKER Instagram og synes denne blog vil kunne give mig muligheden for at uddybe, hvad jeg deler på sociale medier i tekst, samt give nogen flere vinkler og perspektiver.

Jeg har før haft svært ved at holde motivationen til en blog, fordi jeg for det første synes det er grænseoverskridende, men også fordi jeg har haft svært ved at se hvorfor andre skulle finde det interessant at følge mig.

Denne gang gør jeg det for min egen skyld. Jeg har en masse ideer, visioner og drømme og derfor er dette site min motivation for at skrive dem ned, udleve dem og blive inspireret. Jeg synes sociale medier er en spændende verden, og hvis du vil have et indblik i min verden, så følg med mig her 🙂

img_3718

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year - Old me