Ugen der gik + Træningsplaner uge 3

Se min kostplan!

img_9060img_8639img_5875

 

Jeg lever ikke efter en specifik kostplan i min dagligdag. Jeg spiser lige præcis hvad jeg har lyst til og forsøger at spise intuitivt og lytte til hvad min krop har brug for. Jeg tror at 80% af min mad består af take away eller færdiglavet mad. Jeg kan hverken eller gider at lave mad, så derfor køber jeg enten færdiglavet mad eller spiser ude.

Alligevel synes jeg det kan være rart med nogen guidelines, så her får i mine:

 • Morgen
  Havregrød med banan eller kanelgiffel
 • Frokost
  Rugbrødsmad med f.eks avokado, tun + mayo eller æg
 • Aften
  Thaisalat eller wok med kylling eller wrap med f.eks laks eller kylling
 • Snacks i løbet af dagen
  Banan, tørret frugt, Bonk Breaker (energibar) eller cafe latte – gerne flere af dem

Ovenstående er bare nogen af mine favorit “retter” for tiden. Det er forskelligt hvor meget jeg spiser og hvad tilbehøret er, men det er alt sammen mad som jeg kan lide at spise og som jeg synes giver mig energi, hvilket er det vigtigste for mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + Træningsplaner uge 3