Se min kostplan!

5 steps til at nå dine mål i 2018

img_3759

Når jeg sætter mig nogen mål for, vil jeg gerne tage dem seriøst og gøre alt hvad det kræver for at opnå dem. Har du ikke læst mine mål for 2018 kan du se dem her.

Mine resultater sker ikke af sig selv, så for at realisere dem følger jeg disse 5 steps for at nå i mål og føre dem ud i livet.

 1. Skriv dem ned

  Når jeg skriver mine tanker og drømme ned har det en større effekt på hvordan jeg handler på dem. For mit vedkommende kan jeg mærke at jeg har lettere ved at huske dem og dermed integrere de vaner eller arbejde som det kræver.

 2. Se målene for dig

  Du kan let gør dit mål visuelt, enten ved at lave et vision board eller et moodboard. Det kan lige så vel være at du kan se det for dig på andre måder, måske en film eller et billede på din telefon vil gøre målet synligt for dig. Når jeg ser mit mål for mig, har jeg lettere ved at forestille mig det blive en realitet og tro på at det kan lade sig gøre.

 3. Lev efter dit mål

  Udlev de ændringer dit mål kræver. Hvis man gerne vil ændre eller opnå noget som man ikke har gjort før skal der måske nye tiltag til.

 4. Mind dig selv om dine mål dagligt

  Jeg minder mig hverdag om mine mål ved at f.eks. lave en “to do” liste over de ting jeg gerne vil nå i løbet af dagen. Den behøver ikke være lang og praktisk, det kan lige såvel være at smile til mig selv i spejlet, give mig selv et kompliment. Det er ting jeg glemmer hvis ikke jeg skriver dem ned og det endnu ikke er en vane for mig. På denne måde lærer jeg også at leve efter mine mål.

 5. Se dine resultater

  Nogen gange kan jeg stirre mig blind på hvad jeg rent faktisk har opnået ind til nu, og det kan føles som om at målet er for stort eller uoverskueligt at opnå. For at minde mig selv om hvor lang jeg er kommet skriver jeg ned, hvad jeg rent faktisk har opnået, også selvom jeg kun er halvvejs. Ved at skrive det ned kan jeg meget bedre se for mig hvor langt jeg er kommet, minde mig selv om det og det giver med en kæmpe følelse af glæde, motivation og inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kostplan!