Spiser kage til morgenmad

Ugen der gik + Træningsplaner uge 4

65c5ef74c3d79d4c5cc5e5a7e8df451a

I denne uge have jeg et par korte træninger både ons-, tors-, og fredag. Men i mine øjne er den bedste træning den som bliver gjort. Jeg har haft lidt problemer med min ene albue og nakke, hvilket gør det lidt besværligt for mig at lave bestemte øvelser. Derfor har træningerne denne uge været stille og rolige og jeg har nydt at tilbringe tid med gode mennesker disse timer.

 • Mandag –Bryst og mave
 • Tirsdag – Ryg og mave
 • Onsdag – Quick bentræning
 • Torsdag – Skulder
 • Fredag – Ryg
 • Lørdag – Booty
 • Søndag – Hvile

Næste uges planer ser sådan ud:

 • Mandag – Bryst og mave
 • Tirsdag – Cardio, ryg og mave
 • Onsdag – Ben
 • Torsdag – Bryst- og skuldertræning
 • Fredag – Ryg
 • Lørdag – Træning med min mor
 • Søndag – Hvile

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiser kage til morgenmad