ENDELIG en del af Bloggers Delight!

3 kosttilskud som giver mig energi HELE vinteren!

6a078980-24fe-4422-ac0a-2317f2be05ca7f9dfbf1-7a82-48aa-a6f1-a4fc2e66392c
Sponsoreret 

De som kender mig ved at jeg hverken bryder mig om at lave mad, går op i råvarer, eller køber økologiske grøntsager. Jeg er fan af take away, færdigretter og mad smager altid bedre hvis ikke jeg har lavet det. Det betyder også at jeg ikke får spist 600 gram frugt og grønt om dagen og nogle gange mangler vitaminer og mineraler i min kost. Derfor kan jeg godt lide at tage kosttilskud som suppler min daglige kost, og fordi jeg føler det giver mig energi og overskud.

Lige for tiden ELSKER jeg vitaminpiller fra Novo Vita, som jeg tager om morgenen. Jeg tager både:

  • SkinEssence+ Modvirker stress, og bidrager til at få en normal fungerende hud
  • Antioxidant+ Beskytter mod stress og inflammationer i kroppen
  • SelenOrganic+ Vedligeholder normalt hår og negle

For at få det optimale ud af min træning supplerer jeg også her med både Pre Workout (Inden træning), BCAA (Under træning) og Balanced Energy+, som jeg tager 1 gang i løbet af dagen for ekstra energi.

d9ff06f1-71a2-44b2-9742-185d35ae5f36

Sidst men ikke mindst anvender jeg i perioder en udrensning kur fra Vitavia. Jeg har både prøvet 7 day cleanse og 15 day cleanse i forbindelse med deres New Year New You DETOX. Begge pakker fungerer så godt for mig, når jeg føler jeg har brug for at få nulstillet min krop og komme i fysisk og mentalt i balance.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG en del af Bloggers Delight!