Marts to do list

Spis kage hver dag og tab dig!

img_5146

Hvis du følger mig på Instagram, kommer det nok ikke som en overraskelse at jeg elsker kage [især kanelgifler], slik og generelt søde sager!

Selvom jeg gerne vil føle mig sund og være i god form, er fødevarer som dette ikke noget jeg nødvendigvis vil give afkald på. Jeg er ikke fortaler for at man skal fylde sig med sukker og tomme kalorier, altså fødevarer uden energi, vitaminer og mineraler. Men jeg mener sagtens at man kan spise en sund og varieret kost uden at skulle udelukke ens yndlingsret eller snack, om det er slik, kage, chips – whatever… Det handler “bare” om kontekst og mængde.

Derfor spiser jeg nærmest kage HVER DAG! Den bedste måde jeg kan starte min dag ud, er ved at spise en kanelsnegl, croissant eller hvad jeg ellers har lyst til. Det passer super fint ind i min kost, men det kunne ligesåvel være eftermiddags kage eller slik efter aftensmad.

Gør din største last til en del af din kost, uden dårlig samvittighed. Så kan du spise netop det du har lyst til og stadig nå dine mål.

I morgen skal jeg nok have havregrød, fra GRØD på Frederiksberg og jeg skal ALTID have ekstra karamelsauce på! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts to do list