Spis kage hver dag og tab dig!

Bliv sund i marts måned

400447e9-6bf2-490d-8eb6-a65e01ff60d7

Er marts måned den som skal ændre dit liv? Vil du være sund og blive sommerklar?

Personligt synes jeg det har været nogen kolde og grå måneder og motivationen har været lav. Jeg kender følelsen af at ville i bedre form, men jeg ved også at det tager tid og tålmodighed. Mit overordnede mål er følelsen af at være sund i krop og sind. For at opnå dette har jeg lavet en liste til mig selv, som hjælper mig til at føle mig sund.

 • Spis morgenmad – Af mærkelige årsager er jeg blevet dårlig til at spise morgenmad. Jeg ved bare at det giver mig en bedre starte på dagen, derfor skal dette indføres i min hverdag. Om det er gifler, grød eller croissanter, så giver det mig bare en bedre start på dagen.
 • Slap af – Både i hovedet og kroppen. Jeg har haft en del arrangementer som har taget meget af min fritid. Jeg har det meget bedre når jeg føler jeg har masser af tid og får slappet af, og derfor er der skruet lidt ned for disse.
 • Fokus på mentalitet – Hvis jeg mangler motivation hører jeg gerne en masse podcasts som styrker min mentalitet og giver mig redskaber jeg kan bruge hver dag.
 • TRÆN! – Jeg ved jeg får det bedre af at bevæge min krop – Udnyt dette og bevæg din krop.

2 kommentarer

 • Camilla

  Hvilke podcasts hører du, når du vil styrke din motivation? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simoneledous

   Jeg hører bl.a. Morten Elsøes podcast, samt en der hedder brain over binge. Synes der er så mange lærerige teknikker i dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis kage hver dag og tab dig!