Bliv sund i marts måned

Udrens din krop og find dens naturlige balance

d9ff06f1-71a2-44b2-9742-185d35ae5f36

 

For mig er det vigtigt at passe på min krop, bygge den stærk og holde den sund og rask.

Det er lige før jeg vil mene at min krop har en af de største betydninger for mig i min dagligdag, fordi den skal give mig energi og hjælpe mig igennem dage, uanset hvad de bringer og passe på mig. Derfor vil jeg også gerne passe på den.

For mig er min krop den som skal beskytte mig og som jeg skal leve i resten af mit liv, så derfor vil jeg gerne give den det brændstof som bygger den op og gør den stærk.

Når jeg får min søvn, træner regelmæssigt og husker på alle hverdagens glæder er jeg bare generelt meget mere frisk og energisk og hvem ville ikke ønske at alle dage var sådan?

En gang i mellem supplerer jeg denne opskrift med lidt ekstra kosttilskud, for at f.eks. få ro i maven, få mere energi eller få en god balance, hvis jeg er kørt lidt af sporet.

Lige nu er jeg igang med The New Year New You Detox. Dette er ikke en kur, eller en udrensning hvor man ikke må spise bestemte fødevarer. Det er et ekstra tilskud til min krop, for at give den et ekstra skud energi , når jeg føler den mangler.

Pakken består af:

  • 15 Day Cleanse
  • Maintenance Cleanse
  • Vitamax
  • Organic Coconut Oil
  • 3 in 1 Beaty Booster

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv sund i marts måned