Træning i HKMX - Hunkemöller sport

En pause fra sociale medier

Jeg har holdt en lang pause fra min blog. Dette er slut nu!

Jeg blev desværre ret syg i slutningen af vinteren/start forår over en længere periode, og trak mig derfor lidt tilbage fra mine sociale medier. Jeg har efterfølgende fokuseret på at opdatere på min instagram og på min træning, som er mine 2 helt store hobbyer. Derfor har jeg ikke været forbi her, eller haft fokus på at skulle uploade igennem min blog.

Nu vil jeg gerne igang igen, og derfor er der masser af indlæg på vej fra min side.

Der udover er jeg nomineret til Hunkemöllers blogger awards 2018 i kategorien sport og ville blive så glad hvis du ville stemme på mig her*

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i HKMX - Hunkemöller sport