Udrens din krop og find dens naturlige balance

Træning i HKMX – Hunkemöller sport

Jeg har allerede afholdt min sommerferie, og for mig betyder det at jeg skal arbejde resten af sommeren og håbe på det danske vejr viser sig fra sine bedste side, så jeg kan nyde sommerdagene her hjemme. 🙂

Jeg var så heldig at modtage et lækkert træningssæt fra Hunkemöller, som jeg er blevet super glad for. Mit sportstøj har en kæmpe indflydelse på mine træningspas. For at have en god træning er jeg nødt til at have noget tøj på som jeg føler mig komfortable i, både hvad angår kvalitet og pasform, men også selve outfittet, som udgør mit “træningslook”.

Hvis jeg tænker for meget over hvordan mit tøj sidder eller det irriterer mig, kan jeg ikke koncentrere mig ordentligt om min træning, og slappe af i mit hoved. Når jeg kommer til træning vil jeg gerne have dagen ud af hovedet og føle den, med god musik og et outfit som får mig til at føle, at jeg ser godt ud. Jeg har længe været lidt småirriteret over mit gamle lidt slidste træningstøj, og synes også jeg har trængt til at bevæge mig over i en lidt anden stil.

Jeg ELSKER crop tops og højtaljede tights og en nice trøje ud over! Hvor fedt ser det ikke lige ud!? Det er en lidt mere vovet stil for mit vedkommende og derfor skal tøjet bare sidde godt. Kan ikke tage hvilken som helst crop top på og så bare føle den. Mit nyeste sæt fra Hunkemöller er jeg så tilfreds med. Jeg er vild med toppen, og kan godt lide hvordan den fitter min krop, uden at være for lang eller for kort. Den findes i flere farver, og jeg kunne så godt tænke mig den i både sort og hvid. Du kan finde den her.

Psst.. Jeg er forresten nomineret til Hunkemöllers blogger awards 2018 i kategorien sport og ville blive så glad hvis du ville stemme på mig her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udrens din krop og find dens naturlige balance