En pause fra sociale medier

Hold styr på dit aktivitetsniveau

Lige for tiden bruger jeg mit Fitbit ur dagligt, både til at tracke intensitetsniveau under min træning, men også mit i min hver dag.

Uret måler min puls og sender mig reminders om hvornår jeg skal bevæge mig, hvis jeg har været inaktiv for længe. Derudover kan jeg se hvor høj min puls er under min træning, så jeg er sikker på at jeg får mest ud af den tid jeg rent faktisk bruger i træningscentret.

Jeg connecter bare uret til min telefon, så jeg via Fitbits egen app kan skabe mig et overblik over min dag, hvilket for mig er super motiverende og jeg kan konkurrere lidt med mig selv. Gennem denne funktion fortæller vibrer uret også når min telefon ringer, hvilket jeg synes er ret cool. 😀

t

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pause fra sociale medier