Weekendplaner #1

Jeg spiste et glas vitaminpiller på en uge..

Måske kender du til de vitamintilskud som kan købes i form af vingummi, som skulle være mindre besvær at indtage,  hvis ikke man kan synke kosttilskud i pilleform. I hvert fald havde jeg modtaget et kosttilskud til håret fra Beauty Bear, som skulle styrke håret.

Jeg ved ikke om jeg er den eneste som kan finde på det, men jeg synes at de vingummier smagte så godt, at jeg nok spiste 9 stykker morgen og aften, hvilket betød at jeg havde spist et glas som skulle holde til ca. 30 dage, på en uge.

Jeg ved at jeg typisk slår ud i ansigtet i form af bumser og urenheder når jeg indtager ekstra biotin og B vitamin, og kunne nok have sagt mig selv, at det ville ske og helt sikkert heller ikke er super sundt at indtage så meget ekstra vitamin.

Om ikke andet kæmper jeg jo med at få mit hår langt igen, så jeg ser det fra den positive side og tænker det måske har været en fin kick start, og at jeg skruer lidt ned for mit indtag af kosttilskud og fremadrettet tager det i pilleform. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendplaner #1