Mindre stress i hverdagen

Status på nytårsforsæt – et halvt år efter

Jeg startede faktisk min blog 01.01.2018 med dette indlæg, hvor jeg skrev mine forsætter og mål ned for 2018.

Mit år 2017 for et lidt kaotisk år med mange løse ender, mål og situationer som jeg ikke helt vidste hvor jeg skulle placere i forhold til hvad der gavnede og bridragede til mit liv og mig som menneske. Det var en ting som jeg ville ændre på, ikke bare i år, men i mit liv. Derfor skrev jeg det ned for at finde afgøre hvad der var vigtigt for MIG og mit liv.

Det betyder ikke at det er mål jeg SKAL overholde eller udleve, men en form for milepæl, som jeg kan nå, udleve eller ændre alt efter hvordan mit liv udvikler sig.

Så her er status på mine mål:

 • Praktisere min interesse for sociale medier – Herunder Instagram, Youtube og blog
  • Yes, dette har jeg helt sikkert holdt ved – Jeg har haft et break fra sociale medier i starten af året, men jeg udlever virkelig min “instadrøm” – og resten arbejder jeg stille og roligt videre på.
 • Hjælpe andre til at nå fysisk og mental velvære gennem kost og træning
  • Jeg arbejder ikke som personlig træner mere, men jeg brænder stadig for dette og vil ikke udelukke at jeg på et tidspunkt vil genoptage denne passion.
 • Ligge penge til side
  • YES! Jeg arbejder bestemt på at blive mere økonomisk ansvarlig og dette går helt sikkert den rigtige retning. 😀
 • Dagligt føle mig sund og rask – Hvile i min krop og mit sind
  • Det stræber jeg er hver dag! Det er ikke altid lige nemt, men jeg udvikler mig og har også mine dyk.
 • Lære at være Parisian – Inspireret af bogen “How to be Parisian”, herunder især fokusere på at elske egne uperfekte sider
  • Haha, Ved ikke hvad jeg skal sige til dette mål, det er nok lidt et drømmescenarie, som minder om det foregående punkt. 😀 Ingen er perfekte, og det skal jeg minde mig selv om og hvile i. Og så synes jeg det er så fint at stræbe efter af være sin egen drømme udgave af sig selv, og samme tid realistisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre stress i hverdagen