Status på nytårsforsæt - et halvt år efter

selvdiagnosticering, stædighed og eyelash extensions

Hele sidste forår havde jeg eyelash extentions. Mine øjne kløede, løb i vand og var vildt hævede. Jeg blev forkølet og nøs hele tiden.

Jeg er typen der gerne lider for skønheden og nok ikke altid følger produktinstruktioner, hvis jeg selv har en ide om hvad der er bedst. Så jeg bildte mig selv ind at jeg havde fået pollenallergi og fortsatte med vipperne.

Fordi jeg skulle have tatoveret eyeliner, i efteråret måtte jeg tage vipperne af og tænkte det var fint med en pause. Denne pause varede ind til jeg i maj, dette år,  skulle på ferie,og gerne ville have extentions igen. Min øjne hævede fuldstændig op og og jeg blev igen forkølet og min øjne løb konstant i vand. Desværre måtte jeg jo afkræfte min selvdiagnosticering og i stedet begyndte jeg at bruge vippe serum for at få mine naturlige vipper lange. Mine veninder troede jeg havde fået vipper på igen, men min egne vipper vokser så godt med min serum fra @hairlust, og jeg skal IKKE have extentions på igen. 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på nytårsforsæt - et halvt år efter