selvdiagnosticering, stædighed og eyelash extensions

Søndag = Me time

Hver søndag står det, for mit vedkommende, på selvforkælelse. Jeg forsøger altid af få presset ind i min To Do, at få gjort lidt ved mig selv efter en uge med arbejde og lange weekend nætter. Det er næsten en lidt sur pligt nogen gange, fordi det sagtens kan tage mig timer at få vasket mit hår, barberet ben, tage ansigtsmaske, bodylotion og selvbruner på..

Haha, jeg ved godt at det er et kæmpe luksusproblem.. I hvert fald nyder jeg det som regel hvis jeg kan bruge nogen lækre produkter som også giver mig en følelse af luksus.

I dag bruger jeg både ansigtsvask, body og facescrub fra Klairs, som er et lækkert brand der giver mig følelsen af spa og afslapning. Jeg er så vild med deres faste sæber som jeg synes pynter så flot på bødeværelset, og så er de også virkelig lækre at anvende.

Hvilke produkter bruger du når du skal forkæle dig selv?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selvdiagnosticering, stædighed og eyelash extensions