Søndag = Me time

Mit største problem er

At jeg aldrig er tilfreds..

Jeg kom til at tænke over dette, da jeg kiggede tilbage på mine nytårsforsætter og det gik op for mig at et af mine måle var at hvile fysisk og mentalt i mig selv.

For mig er det personligt et rigtig svært mål at nå, fordi det handler om ændring af min mentale indstilling og tankegang. For nogen er det måske let, men hvis man har været vant til at tro på overbevisninger, som er mange år gamle og har et adfærdsmønster som også ligge år tilbage kan det være svært at ændre det fra den ene dag til den anden.

Jeg ved med mig selv, at jeg hver dag stræber efter at nå mit mål, og derfor er det ikke et mål jeg ikke har nået, men mål som jeg vil leve min hverdag ud fra.

Jeg øver mig i at leve i nuet og nyde min tilværelse, nogen dage går det op for mig hvor priviligeret jeg er at være mig, have mit liv. Min pointe er bare at jeg vil gerne have mange flere af disse åbenbaringer og tænke denne tanke hver dag.

Jeg tror alle kender følelsen af at være utilstrækkelig og det er nok ikke noget som forsvinder og aldrig kommer igen, men hvis man hver dag minder sig selv om alle de gode ting, bliver det måske også nemmere hver dag at være taknemmelig for hvem man er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag = Me time